Byggeriets uddannelser søger to projektmedarbejdere

Projekt for mere systematisk brug af videreuddannelse løber frem til maj 2023

 

For at understøtte øget brug af voksen-, efter- og videreuddannelse til opkvalificering af voksne i bygge- og anlægsbranchen, ønsker Byggeriets Uddannelser at etablere et team til at koordinere rekrutteringsindsatser og øget udbud af AMU i samarbejde med erhvervsskoler, faglige udvalg og organisationer.

Byggeriets Uddannelser søger derfor to medarbejdere på fuld tid frem til maj 2023.

Projektet har til formål at øge brug af systematisk videreuddannelse for voksne på bygge og anlæg gennem Amu-kontraktuddannelser, akademiuddannelser eller som voksenlærling, samt at øge uddannelse i bæredygtighed, klimatilpasning og cirkulær økonomi.

Se hele jobopslaget

Ansøgningsfrist: tirsdag den 18. august 2020, kl. 12.00
Ansættelsessamtale: tirsdag den 25. august 2020
Tiltrædelse: hurtigst muligt
Ansættelsesperiode: frem til maj 2003

Byggeriets Uddannelser er etableret med det formål at samle kræfterne på bygge- og anlægsområdet, for derigennem at opnå større gennemslagskraft for byggeriets uddannelsesmæssige synspunkter. 

Sekretariatet servicerer en række udvalg, der har uddannelsesansvaret for en lang række erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser inden for bygge- og anlægsområdet. Sekretariatet har 25 medarbejdere og holder til på Bygmestervej 5, 2. sal, 2400 København NV.

Menu