Corona-information bl.a. om trepartsaftale

OPDATERET 17.4.2020 
Vi ved at I i øjeblikket oplever uvished pga. Corona-virus. Det gælder både for Jer der bliver hjemsendt, afskediget eller er utrygge og søger svar.
Samtidig ændrer situationen sig hele tiden, informationerne er mange.

Der er lavet materialer med fokus på Corona og trepartaftalen, ledighed og lærlinge
Hen over weekenden er der udarbejdet nogle materialer, der forhåbentlig kan hjælpe på uvisheden. Informationer om de tre nævnte emner kan downloades fra denne side.

Ny trepartsaftale
– det betyder
den for dig

Regeringen har netop vedtaget en aftale sammen med lønmodtagerne og arbejdsgiverne, som skal være med til at afværge massive massefyringer.

 
trepartsaftale 

 

 

Hvis du er ledig
– eller bliver ledig?

Er du i tvivl om, hvordan du er stillet, hvis du er ledig, bliver sendt hjem eller fyret i forbindelse med Corona-krisen? Her får du et overblik over, hvad der gælder.

Regeringen og arbejdsmarkedets parter har lavet en aftale, som giver støtte til virksomheder, der sender medarbejdere hjem med løn,
i stedet for at fyre folk. Det vil forhåbentlig redde mange arbejdspladser.
Men der vil givetvis komme fyringer. Her kan du se, hvordan du er stillet, hvis du bliver fyret eller hjemsendt, eller allerede er ledig.
Retningslinjerne nedenfor er vejledende, og regler og anvisninger kan ændre sig dag for dag. Følg med på 3f.dk, her er nyeste
information om konsekvenserne af Corona-virusen samlet. Du kan også kontakte din lokale afdeling.

 

Information omkring
din uddannelse
og
corona-situationen

Danmark er lige nu i en situation, som desværre påvirker mange på den ene eller anden måde. Mange elever og lærlinge vil i en periode opleve usikkerhed i forhold til deres uddannelse. Vi har samlet en række spørgsmål og svar, som kan give dig et overblik.

 

 

 


Menu