Persondata beskyttelse

3F Horsens & Omegn har fokus på at beskytte data omhandlende bl.a. vores medlemmer.

GDPRHorsens

3F Horsens & Omegn skal kunne yde vores medlemmer den bedst mulige servicering og til det har vi brug for informationer. Det gælder informationer om både medlemmer og de nødvendige sammenhænge der måtte være for at kunne sikre optimal servicering.

Hvilke oplysninger indhenter vi om dig?

I forbindelse med sagsbehandling vil det i mange tilfælde være nødvendigt at indhente oplysninger om dig. Vi bestræber os på ikke at indhente flere oplysninger end nødvendigt for at kunne behandle din sag.

Hvor henter vi oplysninger om dig?

Nogle informationer kan vi hente fra offentlige myndigheder eller fælles registre, så som indkomstoplysninger, SKAT, mv. dette bl.a. i forhold til A-kasse ydelser. Andre informationer beder vi dig om at oplyse, når du eksempelvis ansøger om en ydelse eller skal have ført en faglig sag.

Du har altid ret til at få at vide, hvorfra vi henter oplysninger om dig i forbindelse med behandling af din sag.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Når vi behandler personoplysninger om dig og gemmer dem i forbindelse med vores arbejde, følger vi de gældende retningslinjer for, hvor længe vi må opbevare dine oplysninger. Det afhænger af om det er fagligt, a-kasse eller om hvilken betydning det har for dit medlemskab, hvor længe oplysningerne vil blive gemt.

3F Horsens & Omegn sletter oplysningerne når opbevaringspligten udløber og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har 3F Horsens & Omegn ikke længere adgang til dem.

Dataansvarlig / Databehandler

Ligesom alle andre skal 3F Horsens & Omegn holde øje med, om kommunen håndterer persondata på lovlig og sikker vis. 

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af dine persondata, er du velkommen til at kontakte Fagforeningens ledelse.  
Du kan også kontakte os, hvis du har en mistanke om, at vi på en eller anden måde har krænket fortroligheden i håndteringen af dine data.

Du kan læse mere om databeskyttelse på 3F centrale hjemmeside: 3F privatlivspolitik

Du kan også læse om databeskyttelse på Datatilsynets hjemmeside.

 

Du kan kontakte 3F Horsens & Omegn her:

3F Horsens & Omegn
Daglig Ledelse
Robert Holms Vej 1
8700 Horsens
Formand
Hans A. Sørensen
Næstformand
Bo Petersen


Menu