3FA søger medarbejder til support- og udviklingsafdeling/telefonsupport

Er du sagsbehandler, og har du flair for telefonsupport? Vil du medvirke til at sikre den fortsatte udvikling af vores a-kasse, hvor medlemmet er i fokus på udvikling af vores service og kvalitet? Så er du måske vores nye kollega?
Faglig Fælles Akasse – Danmarks største og stærkeste a-kasse med engagerede og kompetente medarbejdere – søger en sagsbehandler med tiltrædelse snarest muligt.

Du vil indgå i et team bestående af sagsbehandlere, der supporterer vores afdelinger i forhold til vores it-systemer.
Hovedarbejdsopgaver
Telefonsupport og arbejde med udvikling og drift af vores løsninger i medlemssystemet Facilia og egen brugergrænseflade Fønix, herunder indberetning, opfølgning, support og fejlrettelser i vores it-systemer.
Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

 • analyse af indmeldte fejl fra brugerne
 • udarbejdelse af vejledninger
 • dokumentation
 • generel afdelings- og medarbejdersupport
 • dialog og problemløsning sammen med vores leverandører.

Du refererer til viceforretningsføreren og skal arbejde sammen med konsulenter og sagsbehandlerne. Derudover skal du arbejde bredt sammen med kolleger i resten af huset og ikke mindst med vores lokale afdelinger.

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har et indgående kendskab til lovgivning og sagsbehandling på
a-kasseområdet og:

 • kan omsætte din viden til gode løsninger
 • har kendskab til Facilia/Fønix/Felix eller lignende a-kassesystemer
 • har erfaring med at arbejde i en politisk organisation.

Derudover vægter vi højt, at du

 • synes, at arbejdet med telefonsupport er en spændende og udfordrende opgave
 • er pligtopfyldende og sætter en ære i levere et slutprodukt af høj kvalitet
 • er nysgerrig og villig til at lære nyt
 • er positiv, udadvendt og nyder at være i et team med gode og dygtige kolleger
 • motiveres af gode oplevelser og selv bidrager til, at de opstår.

Hos os får du

3FA tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3FA bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Ansøgning

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest 26. maj 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Søg stillingen

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til viceforretningsfører Hanne Skou Poulsen tlf.: 8892 0774 eller forsikringschef Michael Kristiansen tlf.: 8892 0724.

Faglig Fælles Akasse – 3FA er Danmarks mest lokale a-kasse med personlig betjening i 116 byer. Vi vejleder bl.a. om uddannelse og jobmuligheder. 3FA er en del af 3F, der med ca. 225.000 medlemmer er Danmarks største a-kasse.

På a-kassens hovedkontor er vi ca. 50 medarbejdere, heraf 24 sagsbehandlere. Hovedkontoret servicerer de 65 afdelinger, der står for medlemskontakten.

Med vores kæmpe faglige netværk i 3F kender vi det lokale jobmarked. Vi har direkte kontakt til de fleste arbejdspladser indenfor 3F’s mange forskellige fag. Derfor får vi ofte viden om ledige job, vi kan videreformidle.

Læs mere om os på www.3fa.dk.