Journalist til Fagbladet 3F

Brænder du for at være med til at sætte store dagsordener, afsløre usle arbejdsforhold og social udnyttelse? Vil du være med til at afdække områder af det danske arbejdsmarked, der ofte overses i medierne? Eller har du måske ideen til Fagbladet 3F’s næste prisvindende projekt? Ja, så er det præcis dig, vi gerne vil byde indenfor.
Vi har et vikariat på tre måneder til efteråret, og vi leder efter en sulten, ambitiøs og nysgerrig journalist, der vil prøve kræfter på et af landets mest citerede medier.

Dine kvalifikationer:

Om du har arbejdet mange år som journalist, eller kun har erfaring fra din praktik, er underordnet. Det vigtige er, at du vil noget med din journalistik. At du har masser af nysgerrig energi. Og at du tør udfordre både dig selv og os.

Om os:

På Fagbladet 3F vil vi ændre tingene med vores journalistik og bringe historier frem, der ofte overses. Om det er kineseres slavelignende arbejdsforhold på danske restauranter, filippinske chauffører i slumlejre eller minutiøs overvågning af medarbejdere på Coops lagre, så går vi hele vejen for at få historien hjem og formidle den på mange platforme.

Fagbladet er Danmarks største og stærkeste fagblad med et oplag på 275.000. Med 115.000 abonnementer på vores daglige nyhedsbrev forsøger vi hver dag både at servicere vores medlemmer med relevant journalistik og sætte en dagsorden, der er interessant for andre medier.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt på Vesterport station.

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte kommunikationschef Thomas Hundsbæk på 5388 5575 eller redaktør Jonas Højlund på 2916 4210

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest den 11. august 2020. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 18. og 19. august 2020. Tiltrædelse 1. september. Stillingen er et vikariat på tre måneder.

Søg stillingen

 

Fagbladet er Danmarks største fagmedie. Vi udkommer på print, web, SoMe og lyd og har et stærkt fokus på undersøgende journalistik. Fagbladet hører under 3F.

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.