Vi er gået i luften med nyt 3f.dk. Du er nu på et af de områder vi endnu ikke har fornyet. Det arbejder vi på. Besøg det nye 3f.dk her.

Strategisk stærk politisk ledelseskonsulent søges til 3F's Formandssekretariat

Brænder du for politisk og strategisk rådgivning? Har du kendskab til fagbevægelsen? Og er du analytisk med stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner? Så er du måske vores nye ledelseskonsulent til forbundssekretær Henning Overgaard.

Hovedopgaver:

Som ledelseskonsulent skal du bistå med politikformulering og rådgive forbundssekretæren fagligt, politisk og organisatorisk. Du skal ligeledes understøtte 3F’s interessevaretagelse på forbundssekretærens ansvarsområder, særligt inden for organisering, social dumping, atypiske ansættelser, samt 3F’s virke på f.eks. Folkemødet Bornholm.
Derudover vil opgaverne være, at:

  • udfærdige mødeforberedelse til forbundssekretæren
  • bidrage til organisationsudviklingen i 3F og sikre politisk og organisatorisk koordinering, herunder med andre dele af organisationen
  • løse en række kommunikationsopgaver; skrive taler, understøtte forbundssekretærens arbejde i medierne mv.
  • udfordre og sparre med forbundssekretæren på kommunikative kompetencer
  • repræsentere forbundssekretæren i diverse fora, samt eksekvere på beslutninger.

I den perfekte verden har du:

Erfaring inden for et eller flere af de fagpolitiske temaer, som optager 3F samt erfaring med ledelsesbetjening og ledelsesrådgivning. Du skal også have et afklaret forhold og kendskab til fagbevægelsen og 3F’s faglige politiske værdier, ligesom du skal have lyst og evne til at trives i et fagligt politisk hektisk miljø.

Derudover skal du:

  • have erfaring med kommunikation
  • arbejde målrettet og struktureret
  • være en holdspiller, der naturligt tager initiativer
  • være tillidsvækkende og kommunikere autentisk og tydeligt
  • have mod på udfordringerne i et stort forbund som 3F
  • forstå vigtigheden af at ”være på”, når det gælder.

Hos os får du:

Faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Et fagligt miljø med højt til loftet og klar kommunikation. Hos 3F bliver du ansat med gode ansættelsesvilkår, god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt placeret i København – tæt ved Vesterport station.

Hvem er vi:

Stillingen er placeret i Formandssekretariatet, hvor vi bistår den valgte ledelse med bl.a. samfundsøkonomiske analyser, udviklingsprojekter, beskæftigelsespolitik, uddannelsestilbud, fagpolitiske spørgsmål mv. Formandssekretariatet varetager desuden en række administrative organisatoriske opgaver.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sekretariatsleder Steen Wrist, på 2916 4261 eller steen.wrist@3f.dk.

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest den fredag 28. februar 2020 kl. 9.00.

Søg stillingen

Vi forventer at afholde 1. runde ansættelsessamtaler i uge 11. Der kan indgå personprofiltest i ansættelsesprocessen og det forventes at 2. runde samtaler bliver holdt i uge 12.

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 270.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag, veldokumenteret viden og en grundlæggende tro på social retfærdighed. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlig løn og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med de politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.