Bedre bundlinje i byggeriet

Til oktober går Bedre Bundlinje 3.0 i gang på Sjælland. Projektet er et samarbejde mellem Dansk Byggeri og 3F. Måske skal din arbejdsplads være med.

På enhver arbejdsplads er der ting, der ikke fungerer. Og det påvirker arbejdsglæden og effektiviteten. Samtale, medindflydelse og bedre koordinering kan forbedre arbejdsmiljøet og indtjeningen.

- Svendene ude på byggepladsen ved ofte, hvor skoen trykker. De står med de daglige udfordringer i et byggeprojekt. Derfor er det oplagt at skabe rammerne for bedre dialog og samarbejde mellem medarbejdere og ledere på byggepladsen, siger afdelingsformand Per B. Thomsen.

Start med et gå-hjem-møde

En leder og en medarbejder på virksomheden kan tage hinanden i hånden og deltage i gå-hjem-mødet 8. oktober i 3F Midt & Østsjælland. Den ene kan nemlig ikke deltage uden den anden.

På gå-hjem-mødet – eller lige efter – beslutter leder og medarbejder, om de skal deltage i projektet. Gå-hjem-mødet er en forudsætning for at videre deltagelse.

Beslutter de sig for at være med, kan de blive godkendt til et dagmøde, som 3F og Dansk Byggeri holder ude på arbejdspladsen. Her drøfter ledere og medarbejdere sammen med konsulenter konkrete forbedringer.

Mange muligheder

Hvad der lige skal fokuseres på, afhænger af virksomheden og hvad ledelse og medarbejdere vurderer som mest relevant.

- Bedre bundlinje kan handle om rigtig meget. Bedre planlægning, mindre spildtid, øget samarbejde, mere inddragelse og større respekt for hinanden giver flere penge både til virksomheden og medarbejderne. Men det giver også større arbejdsglæde, bedre arbejdsmiljø, øget sikkerhed og færre frustrationer, siger formand Per B. Thomsen.

Sådan kommer du med

Tal med din arbejdsgiver om Bedre Bundlinje 3.0. Og ring til opmåler konsulent Ole Anker på telefon 40 25 63 65 og få mere at vide. Men skynd dig, så I kan nå at melde jer til inden 8. oktober.

www.bedrebundlinje.dk kan du læse meget mere om projektet. Det er også her, tilmelding til gå-hjem-mødet ligger.

Menu