Digital post fra 3F

Når vi kommunikerer med vores medlemmer bruger vi digital post, der ligger i ”Mit Arkiv” på Mit3F. Det er derfor meget vigtigt, at du altid har opdateret dine kontaktoplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Du opdaterer dine kontaktoplysninger på Mit3F.

Vær især opmærksom på, om du har angivet det rigtige mobilnummer og mailadresse. Du får nemlig en mail og en sms, når der er ny post fra os til dig.

Hvilke breve sendes digitalt

Du modtager breve om manglende kontingentbetaling, rykker- og slettebreve, samt breve om ændringer som digital post. Vi udvider gradvist omfanget af digital post, så øvrige breve fra fagforening og a-kasse også bliver sendt til din digitale postkasse.

Du kan også sende digital post til os

Mit3F under menupunktet "Min afdeling” kan du sende besked og vedhæfte filer. Det foregår som sikker post og sendes til din afdeling.

Husk at tjekke post

Når der er post til dig, sender vi en besked på e-mail og en sms til dit mobilnummer.

Digital post har den samme retsvirkning som et fysisk brev. Derfor er det vigtigt, at du tjekker din digitale post. Reagerer du ikke, kan det have konsekvenser for dit medlemskab og din ret til dagpenge og efterløn.

Har du problemer med digital post

Hvis du har problemer med at åbne den digitale post eller at få adgang til postkassen, kan du få hjælp ved at ringe på 70300300 eller skrive til 3f@3f.dk.

Har du problemer med dit NemID, skal du kontakte NemID support på tlf. 72 24 70 50.

Er der nedbrud, oplyser vi det på Mit3F logon-siden.

Kan jeg blive fritaget for digital post?

Hvis du ikke er i stand til at modtage posten digitalt, kan du blive fritaget. Du skal opfylde mindst et af disse kriterier:

  • Du har ikke adgang til en computer med tilstrækkelig internetforbindelse i dit hjem eller på dit opholdssted
  • Du har en funktionsnedsættelse, som hindrer dig i at modtage post digitalt
  • Du er registreret som udrejst af Danmark
  • Du er blevet hjemløs
  • Du har sproglige vanskeligheder
  • Du har praktiske vanskeligheder ved at skaffe NemID.

Hvordan bliver du fritaget fra Digital Post?

Du skal henvende dig personligt eller pr. brev for at blive fritaget fra Digital Post fra 3F og 3FA. Du skal være omfattet af mindst ét af kriterierne.

Menu