OK21: Nu kan du komme med ønsker til din overenskomst

Hvad er vigtigst i dit arbejdsliv? Pension, arbejdsmiljø, løn eller noget helt andet? Det er nu, du kan komme med forslag til forbedringer af de offentlige overenskomster.

Hvis du vil nå at have indflydelse på din nye overenskomst, så er det nu. For indsamlingen af krav til OK21 er netop gået i gang.

De nye overenskomster på det offentlige område skal forhandles i starten af 2021. Men allerede nu kan du komme med forslag til, hvad 3F skal have fokus på i overenskomstforhandlingerne.

- Det er vigtigt for os at vide, hvilke udfordringer og forbedringer I synes, der er brug for at forsøge at få løst ved OK21, siger formand for Den Offentlige Gruppe i 3F, Lydia Callesen.

En anderledes tid

Det er den lokale 3F afdeling, der indsamler forslagene. Normalt ville der blive inviteret til møder enten i afdelingen eller på arbejdspladsen, men det er udfordret af forsamlingsforbudet.

- Derfor bliver det nok anderledes denne gang, men det er din lokale afdeling, der beslutter, hvordan processen er hos jer, siger Lydia Callesen.

Du skal derfor holde øje med tiltagene fra din lokale afdeling. Sidste frist for at indsende forslag til den nye overenskomst er 1. juli.

Menu