Vigtigt: Er du blevet ledig, så skal du huske at gøre de her ting!

Har du brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os på 7030 0920. 

 

Kære medlemmer 

Mange bliver i disse tider sendt hjem fra arbejde.

Skal du ansøge om dagpenge, så skal du tilmeldes som ledig på jobnet, jobnet.dk under fanen til- og afmeld.

Derefter skal du udfylde en ansøgning om dagpenge. Det gør du via 3f.dk, log ind med nemid, gå under fanen min a-kasse og blanketter. Det er også her du finder dagpengekortet som skal indsendes for at få dagpenge (mellem 23. april og 27. april).

Du skal også sende/aflevere din opsigelse/hjemsendelse. Hvis du kan sende den via mail, skal den sendes til afdelingens postkasse midtostsjaelland@3f.dk Du kan også tage et billede af den og sende billedet via denne hjemmeside.

HUSK når du sender noget til os, at der skal være navn og meget gerne de første 6 cifre i dit cprnr. på.

Ellers kan du aflevere det i vores postkasse både på kontoret i Faxe, Rådhusvej 73, 4640 Faxe, og i Ringsted, Vibevej 12, 4100 Ringsted.

Når du skal indsende dit dagpengekort, skal du huske at skrive de timer du har haft hos din arbejdsgiver de første uger. Hvis du har haft 37 timer om ugen, skriver du 7,4 timer på hver dag fra mandag til fredag. Har du haft mertimer, skriver du dem på den dag du har haft det. Feks 2 ekstra timer en mandag, så skriver du 9,4 timer. HUSK også at skrive de timer du eventuelt har arbejdet i weekenden.

Har du brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os på 7030 0920. A-kassen er også på telefonerne fra kl. 9.00-17.00 i weekenden ligesom vi har udvidet i hverdagen til kl. 17.00.


Menu