Seniorklubber

Der er rigtig mange muligheder for som efterlønner og pensionist at deltage i forskellige arrangementer.

Her gives en gennemgang af seniorklubberne i 3F Randers, og vi håber dette giver dig et bedre overblik over dine muligheder.

Afdelingen har 8 forskellige seniorklubber, som de enkelte medlemmer kan være med i. Disse klubber er i et stort omfang knyttet til de enkelte grupper eller brancher, og man skal derfor være medlem af en speciel gruppe eller branche for at være medlem af flere af klubberne.

Samtlige 8 klubber (og dermed alle der er medlem af klubberne) er dog med i afdelingens Fællesklub for efterlønnere- og Pensionister, og kan deltage i deres arrangementer. Herudover er alle efterlønnere og pensionister i 3F Randers – uanset om de er medlem i en af de 8 klubber – omfattet af afdelingens generelle tilbud om deltagelse i Edb-kurser, medlemsarrangementer ligesom de indbydes til den årlige seniorjulefrokost.

Fællesklubben for efterlønnere og pensionister i 3F Randers

Medlem af klubben er automatisk de efterlønnere/pensionister i 3F Randers, der er medlem af en af de 8 seniorklubber. Klubben har ca. 1050 medlemmer – hvilket er lig antallet i de 8 seniorklubber. Der er ingen kontingentbetaling – klubben får årligt tilskud fra 3F Randers. Klubben afholder generalforsamling, ture og forskellige andre medlemsarrangementer, og klubben står også for afholdelse af bl.a. Grundlovsarrangementet i 3F Randers.    

Formand: Jørgen Gammelby, tlf. 40 12 21 24 

Menu