Information om Corona situationen i 3F Vejle den 28. oktober - Vi opfordrer dig til at lave en aftale, hvis du skal i afdelingen

Vi skal passe godt på hinanden - derfor opfordrer vi dig til at lave en aftale, hvis du skal ind i afdelingen, for at mindske fremmødet i afdelingen til absolut minimum. Ligeledes skal du fra torsdag den 29. oktober bære mundbind i 3F Vejle. 😊😷

Kære medlemmer

Regeringen indførte fra lørdag den 19. september nye retningslinjer og opfordringer omkring Corona pga. stigning i smittetallet. Retningslinjerne blev fredag den 23. oktober forlænget til at gælde frem til den 2. januar 2021.

Derfor skal vi passe rigtig godt på hinanden i den kommende tid.

Vi følger naturligvis regeringens opfordring. Derfor fortsætter halvdelen af vores personale med at arbejde hjemmefra på skift en uge ad gangen i de kommende uger. 

For at sikre, at vi kan hjælpe dig og udbetale dagpenge.

Vi vil hele tiden være der for dig/jer - både telefonisk og personligt. Dog skal vi forsøge at mindske fremmødet i afdelingen til absolut minimum.
Derfor vil vi opfordre dig til at overveje, om et fysisk møde er nødvendig for henvendelsen i afdelingen eller om kontakten til os kan klares pr. telefo
n, mail eller via Mit3F i stedet. 

Er det nødvendig med at komme i afdelingen, vil vi meget gerne have, at du laver en aftale. både din og vores skyld, da der kan opstå ventetid.
Hvis du møder op uden aftale, kan du risikere ventetid.

Ligeledes  skal du fra torsdag den 29. oktober bære mundbind i 3F Vejle 😊😷 Det gælder når du ankommer og bevæger dig rundt i afdelingen. dog må du tage mundbindet af, når du sidder ned til samtalen eller mødet.😷😊

Med baggrund i situationen er vi ligeledes nødt til at mindske fremmødet i afdelingen. Derfor vil der i den kommende periode max. være muligt at have 5 medlemmer i afdelingen ad gangen.

Tak for din forståelsen 👍

Følg med på vores facebookside og hjemmeside om situationen.

Med venlig hilsen
Martin Jensen, Formand for 3F Vejle

3F Vejle er Vejle kommunes stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening.

3F Vejle vil med en klar profil vejlede, rådgive og servicere medlemmerne i overensstemmelse med samfundets og arbejdsmarkedets udvikling og til gavn for fællesskabet.

· Sjællandsgade 30 · 7100 Vejle · 
· Tlf. 70 300 910 · Fax. 70 300 911 · www.3f.dk/vejle · Mail vejle@3f.dk · 
Danmarks Stærkeste Fagforening 
Din fremtid - Vores opgave

 Menu